Ohjelmapalvelut

Luontokeskus on portti Seitsemisen kansallispuistoon ja keidas erämaan keskellä. Tule tutustumaan pysyvään luontonäyttelyyn, vaihtuviin teemanäyttelyihin tai osallistu erilaisiin tapahtumiin. Yhdistämällä luontokeskuksen palvelut, asiantuntevan opastuksen ja kansallispuiston luonnon saat itsellesi ja ryhmällesi mukavan ja elämyksellisen luontokokemuksen.

Ryhmävaraukset ja muut yhteydenotot kannattaa hoitaa sähköpostilla osoitteeseen myynti@seitseminen.fi.

Luontonäyttely on ilmainen, mutta toki asiantuntevan oppaan johdolla näyttelystä saat enemmän irti. Oppaat johdattavat mielellään myös kansallispuiston luontoon ja erilaisten aktiviteettien pariin. Opastuksen voit varata luontokeskuksesta.

Seitsemisen asiantuntevat oppaat johdattavat sinut salometsien siimekseen patikoimaan tai lumikenkäilemään, mukavalle pyöräretkelle metsäkämppien maailmaan tai vaikka melomaan läheiselle Aurejärvelle. Koveron perinnetilalla tai Multiharjun aarnialueella vierailun voi mainiosti yhdistää useimpiin retkiin. Retkiin ja ohjelmiin voi yhdistää myös kahvittelun tai ruokailun kansallispuiston idyllisillä nuotiopaikoilla. Tai miten olisi saunailta ja illallinen vanhalla metsäkämpällä?

Vaihtuvista näyttelyistä ja tapahtumista saat tietoa seuraamalla luontokeskuksen nettisivuja, Facebookia ja Instagramia.

Retkien ja opastusten hinnat alkaen 40 e/tunti.